onsdag 22 juli 2009

Välkommen lille bebis!

En av mina bästa vänner fick en underbar liten kille nyligen. Grattis, grattis, Vännen!!!


Jag sydde den här filten med en "solapplikation" på baksidan och gav honom som välkomstgåva. Jag hade i åtanke att sy på killens namn eller åtminstone första bokstaven, men det var inte bestämt ännu när vi skulle få träffa honom första gången. Men nu har han ett namn och det är jättefint. :)


Filten är ca 60 x 80 cm och tygerna är Jofotexs landskapstyg på ena sidan och E-slöjds härliga trikåtyger på andra sidan.

Jag hoppas lille S blev glad för sin färgglada filt!



måndag 20 juli 2009

Min bebis kör barnvagn...

Hon är heltokig i den!
Ja, alltså hennes nya leksak paraplysulkyn. :)

Vi köpte den för nära en hundring och hade väl kanske inte väntat oss världsbäst kvalitet, men åtminstone att den skulle vara hel sommaren ut kanske...? Efter två rallykörningar hade både bultar lossat och klädsel rivits upp. Lite buntband fick ersätta de metallbitar som trillat av och ny klädsel fick jag givetvis den stora äran sy. Här är resultatet.

Nu håller den nog längre än en säsong, tror jag!

lördag 18 juli 2009

Sköna semester!

Nu när jag börjat jobba igen är det skönt att kunna plocka fram bilder från semestern och koppla bort jobbet en stund. Därför vill jag här på bloggen lägga upp några bilder som jag själv, men också våra nära & kära kan titta på. Jag hade bara två veckor ledigt denna sommar och då var vi som sagt på Gotland som bjöd på strålande solsken varenda dag!

Vi utforskade nästan varenda sten på ön... :)
(Högklint med Visby i bakgrunden.)

...och många vackra platser.

Sibel stormtrivdes i stugan, med omgivningarna runtomkring och närheten till naturen. Vi tog med en storfavorit - hennes gunga! Hon gungade både högt och länge.

När hon inte gungade plaskade hon istället vilt i den uppblåsbara svampen, som en dag fått luft under hatten och farit till väders. Efter mycket letande hittade vi den till sist på grannens tomt!


Vår tjej gillar vatten! Plaskade gjorde hon även i vattenbrynet på stranden där vi grävde både brett och djupt i sanden.

Cykelkärran (Nordic Cab) hade vi med oss både bak på cykeln och ner till stranden!

Det var ordentligt soligt så solglasögon var en nödvändighet! :)

Även mamma & pappa bar solglasögon...

Sibels pappa passade förstås även på att skärmflyga så fort tillfälle gavs! Här tillsammans med en god vän på hanget i Hallshuk.


Så för att sammanfatta årets semester kort: Underbar!

Hej då, Gotland! Tack för den här sommaren. Vi ses nästa år igen!



:o)